петък, 5 юни 2009 г.

Обичам/обожавам те...

Обожавам да обичам и обичам да обожавам!
Само се чудя кое от двете е по-силно....обичта или обожанието? Чудех се,кое е по-интимно. Кое изразява по-дълбоки чувства?
Не знам. Знам обаче,че която и от двете думички да носи по-силен емоционален заряд,за мен е без значение,тъй като в момента изпитвам и двете. И за късмет към един и същи човек. Горкия той,един Бог знае с какво е заслужил такова нечовешко наказание-да го обичам и обожавам едновременно,но се надявам и за в бъдеще да продължава все така да ме търпи,а защо не и да ме обича и обожава....

2 коментара:

  1. Приеми го,като разнообразие,защото би втръснало да се повтаря само едното ;) ... дори смятам,че обожанието на някого и нещо е повече от обичта...обожанието или обожаването е,като наркотика все повече и повече искаш да си с дадения субект и все повече и повече ти харесва , тоест неможеш и миг без него ;) ... обичта е прекалено тривиално , прекалено праволинейно и първично... няма нищо лошо в това разбира се но СПЕЦИАЛНИТЕ хора умеят да обожават и знаят,как се прави това и вярвам,че им доставя огромно удоволствие... бих завършил с едно просто уравнение ... Обожавам > Обичам ... но,когато човек има и 2-те неща в себе си за даден човек то трябва само благородно да му завиждаме,защото съм сигурен,че в момента е щастлив а и човекът,който обожаваш също е щастлив повярвай ми ... :)

    ОтговорИзтриване
  2. няма значение дали обичаш или обожаваш,важното е накрая всички да се...сори,до сега гледах ''Fired up'' и свикнах да говоря като мажоретка :P Нунуууууууу...кога ще се видим аджеба с теб да си поговорим:)

    ОтговорИзтриване