четвъртък, 25 юни 2009 г.

Hate being here with my back against the wall

Омръзна ми да съм тук,когато всъщност искам да съм някъде другаде. С някой друг.
Май за пореден път изпаднах в едно от присъщите ми меланхолично-депресивни състояния. За да си измия ръцете ще кажа,че се дължи на навъсеното небе над Бургас-мрачно,дъждовно и подтискащо...Уотевър,и т'ва ще мине.
Жалко само,че бирата свърши,че няма хубави филми за гледане (нищо,аз пак ще си пусна Ангели и демони) и че нямам никакво желание да си размърдам задника от нас. А уж ми е почивен ден...

Замислих се,какво оправдава тази моя сдуханост,ако мога така да я нарека,и стигнах до няколко варианта:
-Моята любима братовчедка,която се канеше да ми идва на гости,в крайна сметка няма да идва. Гадно.
-Мойто камби (а.к.а. Лин) заминава скоро за Англия и много,много ще ми липсва. И тя,и простотиите и (предимно свързани с порно и сфинктерни помпи-не питайте!) Нищо де,нека и тя да види малко свят,че нали е от село..поправка: курортно селище ПУУморие :DГледам,небето взе да се развиделява...Стискайте палци и с настроението ми да стане така!

4 коментара:

 1. аз пък мисля,че ти е кофти,защото нямаш свинктерна помпа :Д Решихме ли нещо за дискотеката?!
  Мн съжалявам за Лили иначе...така и не успях да отида на едно кафе с нея и да си поговорим повечко...засега!Поне се запознахме:)
  Добра идея за бирата...ся ще отида да си допия сношната...нали съм мизерник,пак не можех да я изпия цялата:Д
  Колкото до мойто курортно селище...важното е,че нямаме фар :Д Иначе...моя гъз път да види(ако можеше да се движи сам като на някои хора отдавна да е заминал за Англия хахаха)...пък и аз може би ще постоя мъничко,защото Наталито(същата оная злоботия от София) нещо ми се мазни тия дни и иска да си търсим заедно квартира в София!!!!Тъй чИ няма дури да ми усетиш,чи ми няма:)ще ти оставя моята помпа за самотните дулги нощи дукат ни съм тука :Д

  ОтговорИзтриване
 2. Ray,страхотен филм,един от любимите ми! :))

  ОтговорИзтриване
 3. Много са гадни моментите, в които специалните ти хора ги няма наоколо или знаеш, че скоро ще липсват за някакво време. Но когато са наистина специални, времето минава все пак, и после всичко е още по-хубаво!

  ОтговорИзтриване