вторник, 28 юли 2009 г.

Хлъзгаво.

Гадно. Такова чувство изпитах снощи. Почувствах как всичко ми се изплъзва. Как плановете ми рухват,а надеждите остават неоправдани. И нереализирани.
И не ми стигаше тази горчива хапка,ами вчерашният ден ми донесе и "десерт". Още по-горчив.Сервира ми го на сребърен поднос. Една голяма порция разочарование.
Не от другите-свикнала съм те да ме разочароват,затова и съм се научила да не очаквам много от тях. Разочаровах се от себе си. От факта,че с течение на времето значително съм занижила критериите и изискванията си. Особено към мен самата. Разочарова ме това,че съм започнала да се задоволявам с по-малко и по-лошо. Да гледам на нещата отгоре-отгоре и да върша работата си през пръсти,колкото да изтикам. Е,на,ето,че не изтиках!

Не ме приеха-поне не и на първо класиране. На второ кой знае...?!?


________________________________________________________
Определено боли да паднеш от високо...

10 коментара:

  1. prosto mi e tolkova trudno da go povqrvam!tova si ti!i...ne e problema v teb!teb te priemat,ti prosto go moje6...ne znam,stanalo e ne6to...sadbata se e izgavrila!ne gubi nadejda,nun4e moe :)iz4akai vtoroto,ako li pyk ne,6te si stegne6 dupeto i 6te vleze6 dogodina KADETO RE6I6...moje da stane taka,4e da sme dvete...6te si davame sila edna na druga...nie go moem,prosto ponqkoga se predavame...ili se predoverqvame na sebe si;)

    ОтговорИзтриване
  2. Еми братовчедка ми уж ме успокои,че на второ ще успея да вляза,ама кой знае...аз ще си чакам.
    Дано стане,де,че не ми се губи цяла една година... :(

    ОтговорИзтриване
  3. Точно така - изчакай 2рото, пък тогава... Значи стискам тогава палци!!

    ...Хей... 1 година не е нищо. В смисъл, когато е достатъчно рано. Тогава дори не е "изгубена", защото винаги е запълнена с нещо, дори ако не се стремиш специално да я запълваш. Даже, нали в някои страни като свършиш средно образование, пращат те за 1-2 години някъде - на екскурзия ли, на работа ли, та да урегулираш каквото има за урегулиране.

    *thumbs up*thumbs up* от сърце за 2рото класиране!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Никога не губи надежда, особено с това име, чуваш ли:)!!

    ОтговорИзтриване
  5. Ами,направих каквото можах,сега ми остава само да чакам и да се надявам...все пак надеждата умира последна ;)

    ОтговорИзтриване
  6. Направо никога всъщност:)). Ще чакаме новини - още веднъж, с пожелание да са хубави!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ти много за подкрепата!!! :)

    ОтговорИзтриване
  8. :)Забравих да кажа, че важното е да станеш (това за последното изречение от поста) :)). Наистина е много по-важно. А иначе продължавам да стискам палци силно и чакам да кажеш за 2рото класиране!!

    ОтговорИзтриване
  9. На бас,че всичко ще се нареди както го искаш;) Никакво отчаяние!Късмет и много, много палци стискам.Повече от два даже:))

    ОтговорИзтриване
  10. Сетих се тия дни за 1 мисъл, а тя някак ми напомни за вас с Лин. Всеки път свършва с врата и всяка врата е начало на път:). И всичко е наред - независимо какво си мислиш в момента!!

    ОтговорИзтриване