неделя, 24 май 2009 г.

Голямото изпращане

>Отминаха някои прекрасни дни,предстоят още по-прекрасни такива. Нямах много време за писане,но време за глупости колкото щеш.
Вчера се изпратихме с класа. Изпращането беше хубаво,емоционално,лееко сълзливо. По-хубаво от всички изпращания,на които съм била. Прегръщахме се,усмихвахме се,поплакахме си от сърце,дадохме си и много обещания (едно от които за среща във Вечния град) и си нащракахме няколко гигабайта снимки,за да увековечим момента.
Вечерта поляхме изпращането с ром,водка,няколко партиди шотове,шампанско и много,много емоции. И въпреки всичкия алкохол помня всяка секунда от вечерта. Помня смеха на "Триумфа"(официално нашата кръчма),тъпите физиономии,позьорските снимки тип Флиртче. Помня ръцете на Миреллка върху краката ми,помня и моите ръце върху циците на Веска (които тя беше забравила да си вземе). Нее,в това нямаше нищо нередно,ние просто се обичаме. Помня n-на-брой отброяванията от 1 до 12,помня еуфорията,помня прегракналото ми гърло и дрезгавия глас,помня болката-в-краката-от-високите-токчета,помня и танците,и фалшивото пеене в караокето,помня дори полуголия гей,пеещ "Топъл дъжд" на Силвия Кацарова.
...
>Тази вечер ми предстои бал. Бързам. Изчезвам,че пак съм назад с графика. Майка ми вече крещи,че закъснявам за маникюристката. "Няма време!"

>По-подробен ъпдейт за последните събития и за тазвечершния бал ще получите до няколко дни,стига да изтрезнея ;)

7 коментара:

  1. :))Айде честито и ...умната!!

    Глупости. Не бъди умна, бъди щастлива; умът трябва да е само стъпало към щастието, ако те отдалечава от него, значи нещо не е наред. И не че умът е зло или щастието трябва да се постига с разум... Това не е празнична тема обаче, затова сега - честито още веднъж и хубаво изкарване!!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти много за прекрасните пожелания! Емоциите са от мен,а разума от някой друг (трезвен) ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Хахаха... само с колите внимавайте, ей... там требе да сте трезвени наистина. Нали така? Айде и *thumbs up*!!

    ОтговорИзтриване
  4. Трезвен трябва да е само шофьора :D Той да му мисли,аз ще си поркам :D

    ОтговорИзтриване
  5. aide 4ovek...4akame ve4e nova statiq :)nqmam tarpenie;)

    ОтговорИзтриване
  6. hahaha,obeshtavam da drasna neshtichko syvsem skoro ;)

    ОтговорИзтриване